Vesti Zimski DEW Tour 2011-2012

Zimski DEW Tour 2011-2012

| 16.12.2011. | eurosport
dewtourlogo

Zimski DEW Tour će i predstojeće sezone biti posvećen razvoju ekstremnih sportova na snegu, a visoki standardi takmičarskih staza garantuju vrhunske uslove najboljim svetskim vozačima. Superpajp visine 6.7 metara i besprekorne sloupstajl staze su sastavni deo zimske turneje koja se sastoji od tri multi sportska takmičenja na tlu Severne Amerike. Prva destinacija najuspešnijeg zimskog ekstremnog takmičenja je ski centar Brekeridž, Kolorado, od 15. do 18. decembra.

Mesec dana kasnije, od 19. do 22. Januara, najbolje vozače će ugostiti Kilington u Vermontu, a dodela Tojota trofeja i proglašenje šampiona nove DEW sezone, na osnovu osvojenih bodova na svim takmičenjima, će se održati u Snoubejsin centru u Juti (9.-12. februar 2012.).


Četvrta sezona prestižnog takmičenja u ekstremnim sportovima na snegu, će ponovo okupiti najbolje friskijaše i snoubordere koji će svoju veštinu demonstrirati u sloupstajlu i superpajpu. Vrhunske sportiste će predvoditi prošlogodišnji šampioni: Bobi Braun (friski sloupstajl), Kevin Roland (friski superpajp), Džejmi Anderson (ženski snoubord sloupstajl), Torsten Horgmo (muški snoubord sloupstajl), Keli Klark (ženski snoubord superpajp) i Lui Vito (muški snoubord superpajp).

Eurosport 2, kao verni prijatelj ekstremnih sportova, će direktnim prenosima pratiti takmičenja za DEW kup.

Komentari