Vesti "Zbrda zdola Snow Fest 8" na Žabljaku od 20. do 22. marta

"Zbrda zdola Snow Fest 8" na Žabljaku od 20. do 22. marta

Durmitor | 20.03.2015. | CDM
Zbrda Zdola Snow Fest 2015640

Dani zimskih sportova i zabave "Zbrda Zdola Snow Fest 8" biće održan u ski centru Javorovača na Žabljaku od 20. do 22. marta, kao nastavak nekadašnjeg eventa "Freestyle Snowboard Cup".

Riječ je o manifestaciji sportsko-zabavnog karaktera koju organizuju Nacionalna turistička organizacija NTOCG i zimski tim »Zbrda Zdola Dobri Do“.

"Sportski deo programa podrazumeva kombinaciju zimskih sportova (snowboard, skijanje, nordijsko trčanje). Takmičiće se tročlane ekipe, bordera, skijaša i nordijskog trkača, a potvrđen je dolazak poznatih regionalnih asova u ovim disciplinama", saopšteno je iz NTO-a.

Paralelno sa takmičarskim delom, u okviru zabavnog dela programa, u petak 20. marta, planirana je DJ žurka u restoranu Dvorište.

U subotu 21. marta, sportski deo manifestacije pratiće dnevni party na skijalištu Javorovača, u okviru kojeg će nastupiti muzičar Rambo Amadeus i DJ Kobazz, dok će animator Žarko Stanišić biti zadužen za zabavu za najmlađe posetioce.

Proglašenje pobednika i dodjela nagrada planirana je u 17 sati. U večernjim satima u restoranu Dvorište nastupiće PivaJazz band a nakon toga će biti upriličena DJ žurka. Takođe, u istom terminu DJ žurka je planirana i u restoranu ski centra Javorovača.

Završnog dana festivala, u nedjelju predviđen je free ride na Šljemenu i zvanično zatvaranje festivala u restoranu Dvorište.

Za sve posj+etioce ski centra Javorovača u ponudi će biti promotivne cij++ene pića i besplatan ski pas oba dana trajanja festivala.

Organizaciju događaja su pomogli Crnogorska komercijalna banka, Plantaže i Nikšićko pivo.

 

Komentari

featureImg
TV serijal - SKIJAJMO SVI 1984-1985

Serija: SKIJAJMO SVI Autori: Ekrem Dupanović, Iztok Belehar, ... Režija: Pero Filipović Voditelj: Zoran Kapetanović (1949-2015) Snimana tokom: 1984 i 1985 Epizoda za TV Sarajevo...

featureImg
Bojan in Boris - Antena, posebno izdanje - 1982

Naslov: *Bojan in Boris *  Autor:  posebno izdanje časopisa ANTENA Izdavač: ČP Pavliha - Ljubljana Godina izdanja: Mart 1982. Jezik: Slovenački Format:  140 x...

featureImg
Skijanje van uređenih staza po dubokom snegu

Skijanje van uređenih staza odnosno skijanje na mestima gde su daleko žičare, spasioci i civilizacija postaje sve popularnije kod skijaša. Naravno, kod...

featureImg
Razvoj zimskih sportova na Durmitoru

     Durmitor je i motorna sila kretanja svih uspona i padova, mogućnosti i stremljenja ka boljem u skijanju, sa konfiguracijom terena koja...

featureImg
Žana Novaković - alpsko skijanje

Žana Novaković rođena je 24. juna 1985. godine u Sarajavu. U Palama je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je na odsjeku...