Vesti Zagreb - Sve je spremno za skijaški spektakl na Sljemenu

Zagreb - Sve je spremno za skijaški spektakl na Sljemenu

Zagreb, Sljeme | 02.01.2013. | croski
sljeme2012najava

Bogat propratni program za gledaoce i ove će godine biti razlog više za dolazak na Sljeme, na trke Audi FIS Svetskog kupa "Vip Snow Queen Trophy", koje se održavaju 4. i 6. januara.

Uz atraktivne trke ženskog i muškog slaloma u kojima nastupaju najbolje svetske skijašice i skijaši kao i humanitarnu trku skijaških legendi - Zagreb Ski Legends, u ceni svih vrsta karata za gledaoce je uključen prevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, kao i besplatna hrana i pice, po čemu je Sljeme jedinstveno u svetu.

Organizatori za gledaoce na Krumpirištu ove godine pripremaju vrući pasulj koji će skuvati vredni ugostitelji iz Donje Bistre. Uz pasulj, hrvatski skijaški savez pripremio je i dovoljne zalihe hot dogova, dok ce Franck ljubitelje skijanja zagrejati toplim cajem uz grickalice.

Zracna luka ugostiteljstvo priprema sendvice, Rauch sokove, a Milka cokoladice. Sponzori su pripremili i specijalne nagradne igre na kojima gledaoci mogu osvojiti vredne nagrade.

Na dan ženske trke gledaoce će na Krumpirištu zabavljati grupa Angels, dok na dan muške trke nastupa grupa Živa legenda. Za još bolji doživljaj Sljemena povećani su video bimovi i poboljšan razglas. Svaki posetilac će dobiti i navijacku zastavicu kako bi se dodatno ulepšala jedinstvena navijačka atmosfera po kojoj je Sljeme poznato u skijaškom svetu.

U danima uoči trka na Trgu bana Jelačića pripremljen je atraktivni program javnog izvlačenja startnih brojeva. Za najbolje svetske skijašice program javnog izvlačenja brojeva "Snow Queen Ladies Night" predviden je u četvrtak, 3. januara od 18 sati, a samo izvlačenje brojeva počinje u 19 sati.

Najbolji svetski skijaši, predvođeni Ivicom Kostelićem, na Trgu bana Jelačića okupiće se u subotu, 5. januara na "Snow Queen Men’s Nightu" od 18 sati, a nakon izvlačenja startnih brojeva javno će biti predstavljeni učesnici "Zagreb Ski Legends" humanitarne trke. Građani će uz druženje sa najboljim svetskim skijašicama i skijašima moći da uživaju u atraktivnim nastupima plesne grupe Atomic dance factori.

 

Komentari