Vesti Vučje - Završen najveći zimski fest u CG

Vučje - Završen najveći zimski fest u CG

Vučje, Nikšić | 17.03.2015. | vucje.me
vucjefest2015

Spektakl na Ski centru Vučje, prvi Snow Dance festival, završen je u nedelju 15. marta 2015. VIP partijem u hotelu‎, tokom kojeg je uručeno više specijalnih nagrada. Tokom dva dana na Vučju je bilo više od 7.000 posetilaca, kojima je na sve događaje ulaz bio besplatan. Besplatan je bio i parking i prevoz iz Nikšića.

Najviše ljudi bilo je na koncertu SARS-a, a frontmen benda Žarko Kovačević Žare ispoštovao je na stotine fanova koji su željeli da se fotografisu. Članovi popularnog benda prekinuli su svirku da bi se borderima dodelile nagrade u fristajl snoubord disciplinama. Takav gest dočekan je sa oduševljenjem, a nastavak koncerta podigao je sve na noge.

MC i muzički urednik festivala Niggor, još jednom je zadivio publiku, a ovacije je doživeo kada je devojčicu koja se izgubila u masi popeo na binu i pozvao roditelje...

Organizatori su zahvaljujući brojnim sponzorima uoči i tokom festivala nagradili oko 200 ljudi, a najinteresantije nagrade dobile su najmlađe borderke, devojčice od desetak godina - doživotni Ski pass na Vučju.  

Najbolji border bio je Faris Biogradlić iz Sarajeva, koji je pobedio i u Snowboardcrossu i big airu. On je ukupno dobio 1.000 eura. Drugi u krosu bio je Vojin Obradović Pirgo sa Žabljaka, a treći Miljan Bošković iz Beograda. Drugi u Big airu bio je Matija Milenković iz Kragujevca, a treći Janko Kolarević sa Kopaonika.

Drugoplasirani seniori dobili su po 300, a trećeplasirani po 200 eura. Deci i ženama dodeljene su robne nagrade. Nagradni fond bio je ukupno 5.000 eura.  

Ski centar Vučje narednog vikenda organizuje nekoliko zabavnih programa za najmlađe. Snega će biti i u aprilu, pa ko još nije naučio da skija i borduje, ima dovoljno vremena i ove sezone.

Galerija slika

Komentari