Vesti Svetski dan snega i Family Sunday, 21. januara u ski centrima Srbije

Svetski dan snega i Family Sunday, 21. januara u ski centrima Srbije

Kopaonik, Stara planina i Tornik | 19.01.2018. | Skijališta Srbije
wsd skis2

Skijališta Srbije će i ove godine 21. Januara obeležiti Svetski dan snega (World Snow Day) u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru. Tokom ovog dana važiće popsut od 50 posto na poludnevne i dnevne dečije ski karte.

Takođe, tokom ovog dana, Skijališta Srbije će organizovati promotivan dan “Family Sunday” kada će važiti popust od 15 posto na dnevne ski karte, a ski škole i ski rente će se priključiti aktivnosti i odobravati popuste na časove i rentiranje skijaške opreme. 

Skijališta Srbije se već godinama unazad podržava aktivnosti Svetske skijaške federacije (FIS) i učetvuje u zajedničkim aktivnostima u promociji skijanja i zimskih sporotva.

“Family Sunday” 21. januara u ski centrima Srbije uz 15% popusta

Skijališta Srbije će tokom ove sezone u tri termina organizovati porodičan dan na snegu u okviru akcije “Family Sunday”. Prva porodična nedelja kada će važiti popust od 15 posto za dnevne ski karte u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru je 21. januara. Pored popusta koje odobravaju Skijališta Srbije na ski karte, zvanične ski škole će se, takođe, pridružiti akciji, pa će odobravati popuste na časove, ali i na rentu ski opreme.

Nakon ovog termina, promotvna akcija “Family Sunday” će biti održana i 18. februara, kao i 11. marta. Više informacija o popustima možete pronaći na sajtu Skijališta Srbije.

PARTNERI U AKCIJI:

Kopaonik
    - Ski škola Kopaonik
15% popusta na časove
15% popusta na iznajmiljivanje opreme

    - Snow stars team
20% popusta na časove
20% popusta na iznajmljivanje opreme

    - MM ski sport
15% popusta na časove
15% popusta na iznajmljivanje opreme
-Avanturija
20% popusta na časove

Stara planina
    -LSDS
15% popusta na časove
15% popusta na iznajmiljivanje opreme

Tornik
    - Ski art and raft
15% popusta na časove
-Sport service
15% popusta na časove

Komentari