Vesti Švajcarci Küng i Tumler novi članovi Fischer race team-a

Švajcarci Küng i Tumler novi članovi Fischer race team-a

AUS | 14.05.2018. | fischersports.com
Fischer image4 640x389

Fischer Race familija nastavlja da se širi. Nakon što je austrijski skijaš Maks Franc (Max Franz) potpisao ugovor sa ovim poznatim brendom skijaške opreme, to su uradila i  dva švajcaska skijaša Patrik King (Patrick Küng) i Tomas Tumler (Thomas Tumler) i od sada će se takmičiti sa skijaškom opremom austrijakog proizvođača Fischer.

Patrik King je iskusan takmičar koji je pobednik spusta na Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju  2015. Za njega je oprema presudan faktor za uspešan start 2018/19 sezone Svetskog kupa: "Predhodna sezona za mene je bila veoma teška, zadovoljan sam što sada imam novog partnera za novu sezonu. Radujem se novom izazovu i idem u novu sezonu sa puno motivacije i energije".

Tomas Tumler je još jedan skijaš sa ogromnim potencijalom koji je prešao u Fischer Race familiju. 28-godišnji specijalista za veleslalom i Super G očito je zadovoljan budućom saradnjom sa austrijskim proizvođačem skija: "Za mene je posebno važno dobro partnerstvo sa dobavljačem opreme. Sa Fišerom sam našao tačno ono što sam tražio i ponosan sam što ću se, u budućim trkama, takmičiti u saradnji sa Fischer Race timom. "

"Oduševljeni smo što smo uspeli da tako brzo razvijemo svoj tim za brzinska takmičenja u alpskom skijanju i proširimo ga takmičarima iz snažne skijaške nacije poput Švajcarske", kaže trkački direktor Siegi Voglreiter.

Galerija slika

Komentari