Vesti Snowboard Camp – Hajla 2016

Snowboard Camp – Hajla 2016

Hajla, Rožaje | 04.05.2016. | riders.me
hajla2016527x320

Početkom marta ove 2016. godine, sjajna ekipa iz Rožaja iz SNB kluba Jump je organizovala Snowboard Camp na Hajli u planinarskom domu Grope na oko 1.900 m nadmorske visine.

Dan ranije palo je novih 30 cm i sve je bilo spremno za savršen vikend a u videu u prilogu možete osjetiti delić atmosfere… Prijave sa sledeću godinu su već otvorene! Požurite :)

Snowboard staze na planini Hajli su izvanredne, raznih kategorija i svim snowboarderima je želja da barem jednom u životu voze na takvim stazama. Pogodne za freeride i backcountry snowboarding. Preko bregova i livada sve do uskih i šumskih staza prolaze staze na planini Hajli.
U blizini planinarskog doma “Grope” izrađen je snow park na kojem su učesnici mogli da oprobaju svoje veštine i trikove sa snowboardom.

- Organizator kampa: Snowboard Klub Jump, Rožaje
- Pokrovitelji kampa: Ministarstvo finansija CG i Opština Rožaje
- Sponzori: Monteput, Štamparija Berk, Creative stolarija
- Tehnička podrška: Planinarski klub Hajla Rožaje,
- Lokalna turistička organizacija Rožaje, Centar za kulturu Rožaje, Mašo Kujević, Ski centar Hajla i Planinarski klub Pogled
- Medijska podrška: Balkan tv...

Učesnici kampa su bili: Alija Kurtagić, Damir Skarep, Anisa Demić, Ziko Kurtagić, Zana Kurtagić, Muris Nokić, Zuko Kurtagić, Armin Ličina, Ferid Mujević, Elvis Mujević, Edip Hadžimuhović, Mašo Kujević, Feka Kurtagić, Semir Kardović, Dejan Radnjić, Zoran Radonjić, Vladimir Mićko Jurišić, Ognjen Deretić, Milan Lučić, Duško Zag…


Video: Zoran Radonjić, Darko Oroz, Ilija Perić
Edit & CC: Ilija Perić
Music: First Aid Kit - My Silver Lining
2016 © http://riders.me

 

Galerija slika

Komentari