Vesti Skijaški savez Crne Gore - Priznanja najboljima

Skijaški savez Crne Gore - Priznanja najboljima

Kolašin, MNE | 03.06.2016. | pvportal.me
eldar salihovic najbolji2016 640x389

U Kolašinskom hotelu „Lipka“ u nedelju 29. maja 2016. Skijaški savez Crne Gore organizovao dodjelu pehara za najbolje skijaše, trenere i klubove na nivou Crne Gore za sezonu 2015.

Pehar za najbolju mlađu pionirku dobila je Anja Bulatović, dok je za najboljeg mlađeg pionira nagradu primio Petar Kasom. U kategoriji starijih pionira pehar je pripao Ivani Radović, a stariji pionir sa najboljim bodovima je Vladimir Vukmirović. Jeleni Vujičić uručen je pehar za najbolju mlađu katetkinju, a Željko Jovan pobijedio je u kategoriji mlađih kadeta. Kod starijih kadetkinja najbolja je Bojana Milošević, najbolja juniorka je Nadežda Milošević te junior Tarik Hadžić.

Kod starijih kadeta najbolji je Eldar Salihović skijas Rudara iz Pljevalja koji je pored nagrade za najboljeg u svojoj kategoriji proglašen za najboljeg skijaša Crne Gore u svim kategorijama po drugi put u dosadasnjoj skijaskoj karijeri.
Ovo je samo potvrda rezultata koje je Eldar postigao u 2015.godini a koji su ujedno i najbolji ikada u istoriji crnogorskog skijanja kad su kadeti u pitanju.

Predsjednica Ski saveza Vesna Medenica rekla je da ,,zbog loših vremenskih uslova, koji su nas pratili u pomenutoj sezoni takmičari nisu imali povoljne uslove za trening”.

 

Galerija slika

Komentari