Vesti Skijališta Srbije - Novi režimi rada na Staroj planini, Torniku i Kopaoniku

Skijališta Srbije - Novi režimi rada na Staroj planini, Torniku i Kopaoniku

Stara planina, Tornik, Kopaonik | 01.04.2015. | skis
Zabeleo se Kopaonik2

Od 01. aprila 2015. počinje novi režim rada na skijalištima u Srbiji:
- Stara planina - radi samo gondola
- Tornik - zatvara se skijalište, radiće za uskušnje praznike
- Kopaonik - radi 8 žicara i 16 staza.

U ski centru na Staroj planini ce od 1. aprila biti uveden novi režim rada, pa ce za sve posetioce ove planine raditi gondola i pripadajuce staze. Za ljubitelje skijanja i borda radice tri staze koje prate gondolu, kao i deciji park. Na ovom skijalištu trenutna visina utabanog snega je do 60 centimetara.

Skijaška sezona u ski centru Tornik se zatvara 1. aprila, ali cemo svim ljubiteljima skijanja i borda omoguciti skijanje za uskršnje praznike na ovom skijalištu. Ski centar Tornik je ove sezone poceo sa radom 30. decembra i od tada je radio 92 dana bez prestanka. Nakon uskršnjih praznika, u ovom centru pocinju pripreme za letnju sezonu.

Od ponedeljka, 30. marta, ski centar Kopaonik ce raditi po novom režimu rada. Skijašima i borderima ce nakon vikenda biti na raspolaganju 8 žicara i 16 staza.
Kao i svake sezone u ovom periodu, ski centar smanjuje obim rada, pa ce tako od ponedeljka raditi žicare Pancicev Vrh, Karaman Greben, Mali Karaman 4, Duboka 2, Krst, Krcmar, Mašinac i deciji vrtic. Nocna staza na Malom jezeru od ponedeljka nece raditi za skijanje.
Do kraja sezone važi popust od 50 posto na trodnevne i cetovorodnevne ski karte u periodu od ponedeljka do cetvrtka. Radno vreme adrenalinskih sadržaja se menja, pa ce raditi u vreme rada skijališta, koje je od 9 do 16.30 casova.

 

Komentari