Vesti PyeongChang 2018 - Bodi Miler član komentatorskog tima Eurosporta

PyeongChang 2018 - Bodi Miler član komentatorskog tima Eurosporta

PyeongChang, COR | 05.01.2018. | eurosport.rs
bode es 800x486

Nešto više od mesec dana je ostalo do najvećeg sportskog događaja u 2018. godini, za koji je Eurosport pripremio elitnu ekipu koja će iz ekspertskog ugla analizirati takmičenja, uz pomoć inovativnih tehnologija, kao što je "Kocka Eurosporta" a sve u cilju približavanja uživo akcije gledaocima.

Ekipa Eurosporta za Pjongčang broji 150 komentatora i eksperata, a njima će se u "Kocki Eurosporta", tokom Olimpijskih igara pridružiti i Bodi Miler. U timu Eurosporta sada se nalazi 58 olimpijaca, koji su upisali 151 učešće na Olimpijskim igrama i osvojili 75 medalja me]u kojima i ova legenda alpskog skijanja, osvajač šest olimpijskih medalja.


Miler, koji će analizirati alpska takmičenja, pridružio se legendama ski skokova, Svenu Hanavaldu i Martinu Šmitu, kao i Norvežaninu Ćetilu Andreu Amodu, koji jedini ima više olimpijskih medalja od američkog skijaša.

Osvajač kombinacijskog zlata u Vankuveru 2010 i još šest olimpijskih odličja, Bodi Miler je rekao: "To što Diskaveri radi je nekonvencionalno. U odnosu na standardne stvari, oni su napravili ogroman korak napred i to je nešto što će nadgraditi ono što sam uradio u skijaškoj karijeri i što se savršeno uklapa. Ideja Diskaverija je da uvek budu bolji i da pomeraju granice, a to se potpuno uklapa u moju filozofiju i čini me veoma sretnim činjenica da smo postali partneri."

"Ne mogu da dočekam ulazak u Kocku Eurosporta i da podelim utiske sa gledaocima. Pravila se menjaju. Moći ćemo fizički da pokažemo ljubiteljima sporta gde se nalazi margina, koja deli pobednika od poraženog. Neću se iznenaditi da ovakva analiza unese revoluciju kod takmičara, u analizi njihovog nastupa."

Olimpijski program na Eurosportu počinje 8. februara, uživo i na zahtev na svim ekranima. Olimpijske igre u Pjongčangu biće u celosti dostupne korisnicima Eurosport Plejera, svaki minut, svaki sportista i svako takmičenje biće dostupni onlajn i na mobilnim uređajima.

 

Komentari