Vesti Promocija Skitrack skijaških simulatora u Francuskoj

Promocija Skitrack skijaških simulatora u Francuskoj

| 05.07.2016. | Skitrack
skitrack 2016063004 800x486

U toku je velika Svetska premijera srbskog brenda Skitrack u EU. Nije slučajno odabrana Francuska... Naime, potpisan je Ugovor sa distributerima iz Francuske koji su krenuli sa promocijom Skitrack brenda kako bi se ostvarilo što više prodaja fiksnih jedinica u toj zemlji.

Pored toga što se Skitrack populariše kao Nacionalni brend u domenu skijaških simulatora, veoma važna stavka je da su dobijeni svi sertifikati o autentičnosti brenda, atesti za bezbednost, CE mark i sve što je potrebno za izvoz našeg proizvoda na Svetsko tržište.

 - Od danas je Skitrack ski simulator, brend koji će se prodavati po čitavom svetu jer smo obezbedili sve pomenute uslove za to - ističe za ski portal Skijanje.rs Marko Malenić osnivač i vlasnik brenda Skitrack i dodaje...

- Naš prvi partner je veoma poznata organizacija UCPA - savez kampova u celoj Francuskoj. U svojoj organizaciji UCPA imao oko 240 kampova i bavi se raznim aktivnostima koje se odnose na organizaciju i animaciju velikog broja svojih korisnika u domenu sporta.

- Do septembra meseca, Skitrack Mobilni Ski Simulator je instaliran na veoma luksuznoj lokaciji na jugu Francuske, mestu koje se zove Algeres nun Mere. Septembar je zakazan za velikog klijenta koji želi da ostane anonimam do početka prezentacije. U Novembru smo mesec dana u Parizu a onda kreće karavan po severu Francuske (ski centri, banje i sl...). Napravljena je još jedna mobilna jedinica na zahtev klijenta koja će se pridružiti prvoj od Septembra. Pre negp što druga mobilna jedinica ski simulatora ode za Francusku, očekuje se premijera i u Srbiji.

- Trenutno radimo obuku kadrova za rad. Polaganje licence za Skitrack Instruktora (nivo I i II) za skijanje i snowboard kao i licencu za Operatera Skitrack jedinicom (instalacija, sklapanje, rasklapanje i dr). Što se tiče show programa, naš Demo Team je zadužen za to. Gde god idemo na gostovanje, dolazi Demo Team iz Srbije koji čine poznata imena sa naše skijaške scene.

- Postoje mnoge novine koje smo pripremili a koje se tiču unapređenja Skitrack ski simulatora. Naši korisnici će biti odušeljeni - navodi na kraju Marko Malenić.

Galerija slika

Komentari