Vesti Nole čezne za skijanjem

Nole čezne za skijanjem

| 10.02.2013. | 24sata.rs
novak661207

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, posle uspešnog starta sezone, konačno je u Srbiji. Posle nekoliko meseci tokom kojih je prešao na desetine hiljada kilometara, odmara se u Beogradu.

Juče je Novak posetio Osnovnu školu za decu sa posebnim potrebama “Anton Skala” u Beogradu i uručio veliku donaciju od 5,5 miliona dinara, zahvaljujući kojoj će biti uređeno školsko dvorište.

- Veliko mi je zadovoljstvo što kao predsednik fondacije mogu da pomognem na realizaciji projekta koji je još 2008. na konkursu Uneska proglašen za najbolji u svetu. Drago mi je što će deca imati priliku da se igraju i razvijaju u novom dvorištu, ali i da se druže sa vršnjacima, pošto u ovom kraju ima mnogo škola - izjavio je Đoković.

Đoković se više od dva sata družio s mališanima u ovoj školi, a danas bi trebalo da u društvu majke Dijane i oca Srđana poseti Mećavnik, gde će dobiti i svoju ulicu, a spavaće u apartmanu u kojem je ranije bila i Monika Beluči.

Ovaj kraći boravak u Srbiji najbolji teniser planete koristi pre svega za odmor. Slobodno vreme provodi u društvu devojke Jelene i sa porodicom.

Nezvanično, Novak je razmišljao da posle posete Andrićgradu koji dan provede na svojom omiljenoj planini Kopaoniku, gde je načinio prve skijaške i teniske korake.

Kada ima malo više vremena, Nole voli i da izađe sa društvom, pa je tako svojevremeno viđen na splavu “Fristajler” i u “Reci” gde je jednom prilikom zapevao s bendom i pokazao da dobro i peva.

            Izvor: 24 sata   Autor: Z. Kecman

Komentari