Vesti Kopaonik - Uoči ski sezone gradilišta na sve strane

Kopaonik - Uoči ski sezone gradilišta na sve strane

Kopaonik | 19.11.2015. | Skijanje.rs
dollybell57 640x389

Kategorije

Mada je jesen već prilično dmakla, i do otvaranja ski sezone (3. decembra) ostalo manje od 15 dana, na Kopaoniku građevinska sezona još uvek traje, a neki objekti upravo počinju da se grade.

Kakva je trenutno sutuacija na Kopaoniku možete videti na fotografijama snimljenim tokom vikenda 14-15. decembra, dobijenim ljubaznošću turističke agencije Supernova travel.

Hotel GRAND
Novoizgrađeno krilo hotela Grand poprima konačne obrise. Radovi su pri samom kraju, a uveliko se radi i unutrašnje opremanje objekta.


Hotel DOLLY BELL
U petak 13. decembra objekat je još uvek bio ograđen folijama, ali već u nedelju su folije skijute, pa se mogao videti njegov konačni izgled.
Ski bife Dolly Bell je tek počeo da se gradi, postavljena je samo temeljna ploča.


Hotel (bivša) JUGOBANKA
Objekat je već davno uklonjen, i verovatno su se dugo čekale dozvole za gradnju tako da se upravo ovih dana počelo sa gradnjom i postavljanjem temelja.

Malo jezero -Bombardier
Kafe Bombardie u blizini polazne stanice ski lifta Malo jezero je izgoreo u požaru. Na njegovom mestu su ovih dana počeli zemljani radovi na iskopu za postavljanje temelja.

Novi objekat preko puta hotela Grand
Primećuje se i novi objekat koji se nalazi preko puta glavnog ulaza u hotel Grand. Objekat je spolja završen, verovatno se rade unutrašnji radovi i deluje da će biti spreman da primi prve goste već ove zime.


Vikend naselje Treska

Panoramskim pogledom na vikend naselje Treska dominiraju novo izgrađeni objekri ili oni koji su još uvek u izgradnji.

Pogledajte jos fotografija....

Komentari