Vesti Kopaonik - Dodatni sadržaji na skijalištu tokom raspusta

Kopaonik - Dodatni sadržaji na skijalištu tokom raspusta

Kopaonik | 04.02.2016. | skijalistasrbije.rs
kop opening592x360

Kategorije

kako bi posetioci Kopaonika ove dane školskog raspusta proveli što zanimljivije i dinamičnije, u JP Skijališta Srbije su uveli dodatne sadržaje koji će boravak na njvećem srpskom skijalištu učiniti još sadržajnijim.

Nek od tih sadržaja, namenjenih pre svega skijašima i snowboarderima su:
 - Druženje sa tabačima u ski centru Kopaonik
 - Mini takmičenje na Marinim vodama
 - Pređi što više kilometra i osvoji ski pas
 - Najlepša Instagram fotografija

Druženje sa tabačima

Da bi Kopaonik bio lep kao što jeste, Skijališta Srbije se ne pouzdaju samo u dobre vremenske uslove, već i u specijalnu mehanizaciju koja noću, dok se skijaši i borderi odmaraju, izlazi na staze kako bi nas ujutru dočekale potpuno sređene i spremne za još jedan dobar dan na snegu.

Ukoliko do sada niste imali prilike da vidite kako izgleda specijalna mehanizacija Skijališta Srbije i čime se uređuju staze ski centra Kopaonik, od sutra će svi posetioci ove planine moći da vide kako izgledaju tabači.

Tabači će, od sutra, svakog drugog dana od 17 do 17.30 časova biti parkirani u Dolini sportova, gde će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa karatkeristikama ovog vozila, sednu u njega, slikaju se i tako upoznaju još jedan segment onoga što svi mi iz Skijališta Srbije svakodnevno radimo da bismo vam omogućili optimalne uslove na stazama.


Obori svoj rekord – mini takmičenje na Marinim vodama

Kako bi raspust proveli što zanimljivije i dinamičnije, Skijališta Srbije za sve posetioce ski centra Kopaonik organizuje mini takmičenje na stazi Marine vode.

Takmičenje će se održati 3. i 5. februara u periodu između 12 i 13 časova.
 
Sve što je potrebno da uradite jeste da u naznačenom vremenu dođete na stazu Marine vode, prijavite se redaru Skijališta Srbije koji će biti na startnoj kapiji, odvozite stazu što brže možete i da oborite svoj rekord.

Nakon drugog dana ćemo sabrati rezultate, a tri najbolja takmičara očekuju zanimljive nagrade.


Pređi što više kilometra i osvoji ski pas

Idealni uslovi za zimske sportove u ski centru Kopaonik pružaju brojne mogućnosti da se pored odličnog skijanja ili vožnje borda dodatno zabavite i proverite svoje veštine. Od danas, 31.januara, ukoliko ste na Kopaoniku ili planirate da odmor i raspust provedete u ovom ski centru, obavezno instalirajte aplikaciju Ski Serbia i učestvujte u zanimljivom takmičenju.

Andorid i Iphone aplikacija poseduje opciju „My ski“ koja, njenim aktiviranjem, meri preskijanu kilometražu. Podatke sačuvajte i pošaljite nam na našu zvaničnu Facebook stranicu, a skijaša i bordera koji pređe najveću kilometražu očekuje ski pas za vikend skijanje na Kopaoniku.

Takmičenje će trajati dve nedelje, od 31.januara do 14. februara, a nakon toga ćemo rezultate i najveću pređenu kilometražu na ski stazama Kopaonika objaviti na sajtu Skijališta Srbije.


Najlepša Instagram fotografija


Ukoliko volite Instagram i uživate u prelepim fotografijama koje možete da vidite na ovoj društvenoj mreži, Skijališta Srbije vam pružaju mogućnost da spojite lepo i korisno i osvojite nagradu tokom raspusta.

Od danas, pa u narednih 15 dana, ukoliko se nalazite na Kopaoniku, Staroj planini, Torniku ili Brezovici, napravite fotografiju nekog od ovih ski centara, postavite sliku na vaš profil, tagujte @skijalistasrbije uz hashtag #skijalistasrbije i #raspustnaplanini.

Mi ćemo najlepše fotografije repostovati, a nakon 15 dana izabrati izabrati pobednika ovog mini takmičenja.

Autora najlepše fotografije očekuje nagrada.

 

Komentari