Vesti Kongres planinskog turizma u Andori

Kongres planinskog turizma u Andori

Andora | 17.04.2014. | skis.rs
ikers640

Kategorije

Andora je i ove godine bila domaćin Svetskog kongresa posvećenom planinskom turizmu. Teme ovogodišnjeg okupljana bile su noviteti i aktuelni svetski trendovi u planinskom turizmu tokom letnje sezone.

Naše Javno preduzeće "Skijališta Srbije" je ove godine učestvovalo na ovom prestižnom kongresu posvećenom upravo onoj temi koja je u Srbiji u povoju, a to je letnji planinski turizam.

Kongres o planinskom turizmu inicirale su sedam opština iz Andore kao i Svetska turistička organizacija. Kongres, od svog osnivanja 1998. godine, fokusira se na najinovativnije teme i analizira društvene i turističke tokove, ekonomsku situaciju širom sveta, ali i razvoj komunikacijskih alata. Iz tog razloga, ovaj događaj postavio je međunarodne standarde za razmenu znanja vezanih za razvoj turizma u planinskim područijima.

Brojni svetski priznati stručnjaci iz oblasti turizma govorili su na ovom kongresu, a otvorili su ga gradonačelnik Andorra la Vella Maria Rosa Ferrer, generalni sekretar UNTWO Taleb Rifai i premijer pokrajne Andora Antoni Marti.

   Detaljnije: snowmountain.unwto.org

 

 

Galerija slika

Komentari