Vesti Kolašin 1450 - Akcija sređivanja staza u zamenu za ski pass

Kolašin 1450 - Akcija sređivanja staza u zamenu za ski pass

Bjelasica, MNE | 29.08.2016. | kolasin1450.com
kolasin akcija2016 640x389

Kategorije

Povezane strane

Ski centar KOLAŠIN 1450 i ove godine organizuje akciju sređivanja staza našeg skijališta. Akcija se ogleda u uklanjanju sitnog kamenja sa pojedinih djelova ski staza. Iz ski centra pozivaju sve zainteresovane učenike, studente, građane Kolašina ali i sve ostale da se priključe pomenutoj akciji. Za svaki dan učešća u akciji svaka osoba će dobiti PO DVA jednodnevna ski pasa, koji će moći da se iskoriste u toku naredne zimske sezone.

Akcija sređivanja staza skijališta uveliko traje, počela je u avgusta i trajaće do kraja oktobra. U toku avgusta akcija će biti organizovana svakog dana, osim utorkom i sredom, u periodu od 10 do 17 časova, a od 01. septembra radnim danima od 09 do 16 časova.

Zainteresovani mogu dolaziti grupno ili pojedinačno. Prilikom dolaska na ski centar potrebno se javiti rukovodiocu skijališta koji učesnike raspoređuje na određeni deo ski staze. Na kraju svakog dana se obilazi zadati teren i vršiti kontrola učinka, nakon čega se učesnici evidentiraju u spisak za dobijanje besplatnih ski pasova.

Za ovu aktivnost je poželjno sa sobom poneti zaštitne rukavice. Takođe je bitno napomenuti da za učešće u ovoj akciji nije potrebno prethodno prijavljivanje i broj učesnika nije ograničen.

 

Komentari