Vesti Kačberg, AUS - Hotel Katschberghof 4*, polupansion, wellness&spa

Kačberg, AUS - Hotel Katschberghof 4*, polupansion, wellness&spa

Katschberg, AUS | 24.11.2017. | supernovatravel.rs
t357554a

Skijalište Kačberg (Katschberg) se nalazi na granici pokrajina Koruška i Salzburg, u regija Lungau. Zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza posećuje sve veći broj skijaša.  Skijalište pripada području Kačberg i nalazi se na dva vrha, "Aineck" 2220 m i "Tschanek" 2030 m. Ima ukupno 70 km staza, 16 ski liftova.

U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1641m/nv odakle polaze sve žičare. Kačberg ima nekoliko après ski barova, prodavnica, diskoteku i brojne ski škole.  Prednost skijališta Kačberg su široke staze na kojima gotovo nikada nema gužvi, i to je sigurno jedan od razloga zašto porodice sa decom biraju ovo skijalište.

HOTEL KAČBERGHOF 4* - PORED STAZE, POLUPANSION, WELLNESS & SPA   ( www.katschberghof.at )

Sadržaj hotela: Hotelski restoran  nacionalne i internacionalne kuhinje, unutrašnji bazen, spa centar sa finskom spoljašnom saunom, hidromasažnom kadom na otvorenom, parking, internet.

Sadržaj soba: Sobe u hotelu sadrže prostor za sedenje, radni sto, flat TV. Pojedine sobe imaju balkon sa kojeg se pruža predivan pogled na planinu Kačberg.
 - 1/2 + 1 soba - veličine oko 25m2
 - Family soba - veličine 25 - 28m2 -  francuski ležaj i sofa na razvlačenje. Soba je za 2 odraslih i 2 dece.
 - Apartman za 2-4 osobe - veličine oko 35m2 - soba sa bračnim ležajem, soba kaučem na razvlačenjem. Soba je za 2 odraslih i 2 dece.

Cenovnik:

Detaljnije o aranžmanu i kompletan cenovnik...   

 

Galerija slika

Komentari