Vesti Jahorina, Trebavić - Jedna karta, dve zadovoljstva

Jahorina, Trebavić - Jedna karta, dve zadovoljstva

Jahorona, Trebević | 27.06.2018. | OC Jahorina
jah tre ssz

U hotelu Bistrica na Jahorini, predstavljena je zajednička karta Olimpijskog centra Jahorina i Sunnylanda koja će biti dostupna posetiocima u toku cele letnje sezone. Ova karta je spoj panoramske vožnje šestosedom na Jahorini i vožnje alpinecoasterom (bob na šinama) u Sunnylandu na Trebeviću po ceni od 12 KM.


"Mi radimo na regionalnom uvezivanju i proširenju ponude za korisnike koje dođu u Sarajevsku regiju. Jednostavno cilj nam je da pretvaramo konkurenciju u partnere i tako dobijamo bogatiju reglionalnu ponudu i stvaramo nove korisnike, a ujedno smanjujemo troškove marketinga i promocije.", istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i iskoristio priliku da pozove sve ljubitelje odlične zabave na otvaranje ljetne sezone na ovoj planini.

Naš plan je da Jahorina radi 365 dana u godini i predstojeća letnja sezona sa bogatim sadržajima je već u potpunosti spremna. Moram da pomenem i danas da je od 29.06. do 01.07. veliko otvaranje letnje sezone koje smo simbolično i nazvali Jahorina 365 fest, a na kojem će nastupiti Severina, Petar Grašo i Lexington band. Pored koncerata i dnevnih DJ žurki, pripremamo i zanimljive trke i takmičenja u kojima će moći da se oprobaju svi posetioci. Karte još uvek možete kupiti preko kupikartu.ba, u partnerskoj agenciji Sol Azur i na Palama u kafiću Tema i TC Tom," dodao je Ljevnaić.

Event manager Sunnylanda, Dragana Kurtagić, izjavila je da je ovo tek početak uspešne saradnje i povezivanja ove dvije planine Jahorine i Trebevića. „Ovo je prvi alpinecoaster (bob na šinama) na našem području i drago nam je da smo ga mogli prezentovati i kroz ovaj projekat zajedničke karte. Dodatni sadržaj za neše posetioce je vrlo važan i nadmo se da će ova karta i druge naše resursee povezati i da ćemo graditi zajedno bolji turizam".

Olimpijski centar Jahorina od ljetnih sadržaja tokom cijele letnje sezone će posetiocima pružiti da svaki dan uživaju u panoramskoj vožnji šestosedom, šetnji i vožnji bicikala i kvadova, spuštanju tjubing stazom, a u planu im je da obogati adrenalinske i zabavne sadržaje i da oživi vrh planine, gdje će pored novog jezera na vrhu Poljica urediti prostor za šetnju i odmor.

 

Komentari

featureImg
Skiing is a Game - 2010

Naslov: * Skiing is a Game*                Pedagogical and biomechanical foundations of learning to ski Autori:  Rado Pisot, Ron Kipp i Matej Supej...

featureImg
Motorne sanke - snežni konj

Ukoliko boravak na planini uz skijanje ili bordovanje nije dovoljno uzbudljiv, rešenje svakako treba potražiti u motornim sankama.  

featureImg
ZOI Sarajevo '84 - Kako smo dobili Igre…

Decenije su prohujale od februarskih dana 1984., zlatnih dana sarajevskih, koji su olimpijskim sjajem ispisali svijetle stranice istorije glavnog grada Bosne i Hercegovine....

featureImg
Stadion za biatlon takmičenja

Kod izgradnje savremenih područja za nordijske sportove sa prioritetom za biathlon vodi se računa da zadovolji kriterijume za održavanje takmičenja ranga Zimskoih olimpijskih...

featureImg
Biatlon savez Srbije

Biatlon savez Srbije je kao takav osnovan 2006. godine, i trenutno broji 11  klubova članova i 37 registrovanih takmičara, od kojih je...