Vesti Jahorina - Ostvarena 4.000 panoramska vožnja šestosedom ovog leta

Jahorina - Ostvarena 4.000 panoramska vožnja šestosedom ovog leta

Jahorina | 26.08.2017. | OC Jahorina
jah 26082017 800x

Na Jahorini je u subotu 26.avgusta 2017. dodijeljena i nagrada za rekordnu 4.000 vožnju šestosedom u letnjoj sezoni.

V.D. direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić  je uručio nagradni bicikl a srećna dobitnica je Ewa Lipinska iz Varšave, Poljska. Ovo je još jedan pokazatelj da Jahorinu pored gostiju iz regiona posećuje i puno stranih turista. Ewa je rekla da je prvi put u Bosni i Hercegovini, posebno ju je oduševila Jahorina, vožnja šestosednom i pogled sa vrha planine i da svakako planira da ponovi posetu.

Posljednji vikend u avgustu na Jahorini obeležilo je otvaranje Piksi kupa, Paintball turnir Paintball kluba Viking, dodela nagrade za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom i besplatno korištenje tjubing staze Zabavnog parka Ogorjelica.

Tjubing staza Zabavnog parka Ogorjelica će i sutra 27.08.2017. godine biti dostupna za besplatno korišćenje svim posetiocima Jahorine. Tjubing je kreiran prevashodno za zabavu najmlađe populacije, ali svakako da i odrasli mogu uživati u ovom sadržaju. Staza je dužine 30 m i predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće spuštanje uz pomoć posebnih guma za tu vrstu aktivnosti.

 

Galerija slika

Komentari