Vesti Ivica Kostelić: Ženim se i veselim prinovi!

Ivica Kostelić: Ženim se i veselim prinovi!

Zagreb | 06.04.2014. | novilist.hr
Ivica Kostelic Zenim se i veselim prinovicalarge

Ova skijaška sezona za Ivicu Kostelića, spašena olimpijskim srebrom četvrtim u karijeri, ipak ima kraj kao iz bajke.

– Sretan sam. Ženim se 24. maja i veselim proširenju porodice! – poručio je Ivica Kostelić iz Innerkremsa, gde provodi poslednji mesec dana trenirajući i testirajući skije, preko podparila Hrvatskog skijaškog saveza Nenada Erora, zamolivši usput za privatnost.

Hrvatski skijaš je od 2008. godine u vezi sa nekadašnjom skijašicom, 28-godišnjom Islanđankom Elin Arnarsdottir. Elin je najpre živjela između Zagreba i Haga, ali se poslednjih godina preselila u kuću porodice Kostelić.

Dok je Ivica skijao, Elin je pravila društvo njegovoj majci Marici i studirala engleski jezik. Ponekad bi otišla na one bliže trke, uz Sljeme, mogla se videti u Schladmingu, u Kranjskoj Gori... Bila je Ivičina tiha podrška.

Plavokosa Islanđanka, koja je posljednju trku odvozila još 30. marta 2006. u Rejkjaviku, svoj izgovor hrvatskog je dovela do savršenstva. Mirna, tiha i povučena devojka, koja nikad nije želela biti medijski eksponirana, dočekala je svoj veliki trenutak i svojega Ivicu, koji će je odvesti pred oltar.

Naravno, na putu je i prinova... Možda je to bila posebna Ivičina inspiracija za srebro u superkombinaciji u Sočiju, kada je već cela sezona u Svetskom kupu bila loša.

Za Elin i Ivicu 24. maj će biti veliki dan. Na redu je – Janica.


        Izvor: www.novilist.hr   Autor: Zlatko Horvat  

 

Galerija slika

Komentari