Vesti Fischer - U ponudi široki opseg rollerski opreme

Fischer - U ponudi široki opseg rollerski opreme

| 29.06.2015. | fischersports.com
fischerrollerski4a

Kao jedan od vodećih brendova u nordijskom skijanju, austrijski proizvođač ski opreme Fischer lansirao je široki opseg rollerski opreme za letnje treninge i takmičenja u skijaškom trčanju i biatlonu, ali i rekreativce.

Fischer je sada jedini skijaški proizvođač koji koristi svoje iskustvo u proizvodnji skija da bi se ljubiteljima zimskih sportova obezbedila savršena oprema za trening i tokom leta u cilju optimalne pripreme pre zimske sezone.

Zahtevi koji se postavljaju u rasponu letnjih (roller) skija su isto tako strogi kao i oni kod zimskih proizvoda. Definisan cilj je da se ponudi vrhunski ski osećaj. A to je upravo ono što je garantovano od strane dokazanih materijala koji se koriste u proizvodnji, a pre svega u novoj Carbonlite rollerski seriji.

Sa širokom paletom proizvoda rollerskija, cipela i štapova kao i odgovarajućim priborom, sada ne postoji ništa što sprečava još bolju pripremu takmičara za zimsku sezonu.

U ponudu su modeli kako za kliznu (skate), tako i klasičnu tehniku trčanja, namenjeni takmičaraima, rekreativcima ili juniorima.

 

Galerija slika

Komentari