Vesti Biatlonci na pripremama u Banskom - Radi se, ne posustajemo!

Biatlonci na pripremama u Banskom - Radi se, ne posustajemo!

Bansko | 18.09.2013. | skijanje.rs
biatloncibanskosept2013640x389

Najuspešniji srpski biatlonac Milanko Petrović, član ski kluba Lavina iz Beograda se od 01. septembra 2013. nalazi na pripremama za predstojeću zimsku sezonu u IBU biatlon kupovima kao i za Zimske olimpijske igre u Sočiju.

Njegov trener Tihomir Milosavljević je za sajt Skijanje.rs o toku priprema krtko izjavio: "Radi se, ne posustajemo!", a zatim dodao: "Pripremama sam potpuno zadovoljan jer sve planirano je odrađeno. Na kratko se vraćamo u Srbiju i ponovo dolazimo na Bansko da nebi pravili veliku pauzu do završnih priprema za sezonu koje treba da sprovedemo na Pokljuci u Sloveniji, posle 10 oktobra pa negde do pred kraj istog meseca".

Milanko Petrović je već u svetskom vrhu biatlona gde je konkurencija jaka i surova, i svaki pa i najmanji napredak predstavlja veliki uspeh. Na pitanje kakva su očekivanja u predstojećoj takmičarskoj sezoni, Tihomir je rekao: "Prema ovome sto je urađeno do sada, kod Milanka Petrovića najmanje se mogu očekivati postignuti rezultati iz predhodne sezone a uz malo sreće i za nijansu bolji".

Najbolji trkač na skijanma i biatlonac sa Zlatibora Sanjin Dizdarević je od početka na ovim pripremama i trenira zajedno sa Milankom. Ovaj dvadesetodnevni trening je odradio bez ikakvih prepreka i za očekivati je da rezultati budu bolji od prethodne sezone.

Sa Milankom i Sanjinom trenira i makedonski reprezentativac Darko Damjanovski. Od koga se takođe očekuje da će imati znatno više uspeha na takmičenjima nego prošle godine.

 

Galerija slika

Komentari