Vesti Alpsko skijanje - Nevena Ignjatović na prvim pripremama na snegu

Alpsko skijanje - Nevena Ignjatović na prvim pripremama na snegu

Beograd | 17.08.2015. | Skijanje.rs
nevenagl2avgust2015a

Najbolja alpska skijašica Srbije Nevena Ignjatović odpočela je sa pripremama za narednu zimsku sezonu. Nakon operacije na desnom kolenu sredinom maja meseca sledila je duga, mukotrpna ali i uspešna rehabilitacija.

Nevena je početkom avgusta već stala na skije i prvi put posle operacije napravila spuštanja niz snežne staze. Boravila je pet dana na glečeru Hintertux u Austriji i sve je prošlo u redu.

Nakon ovog "probnog" skijanja nastavila je sa kondicionim treningom na Vojnoj Akademiji u Beogradu. "Još uvek je desna noga za nijansu slabija ali radimo na tome da se što pre izjednači sa levom" - izjavila je Nevena Ignjatović za ski portal Skijanje.rs.

Danas, 17. avgusta, otputovala je ponovo na glečer Hintertux, gde će boraviti narednih pet dana, a pred odlazak na put Nevena je rekla: "Na Tux-u ću raditi sa demonstratorom i nadam se da će i dalje sve biti ok. Mnogo mi znači sto ću se makar malo uskijati pre ozbiljnijih treninga koji će krenuti početkom septembra sa slovenackim ženskim timom, ukoliko Skijaški Savez Srbije konačno ozvaniči tu saradnju".

Nevenin boravak na glečeru Hintertux podržao je Olimpijski komitet Srbije.

        Foto: Facebook

 

Galerija slika

Komentari