03-12-2009, 12:48
|
|
|
Junior Member
|
Popova Šapka i cijene smještaja ?
Znali ko kakve su cijene smještaja ?
Tražio sam po netu al nisam uspio ništa nači.
|
|
|
|
04-12-2009, 14:45
|
|
|
Junior Member
|
Aha,hvala.
Cjene su solidne.Čini mi se da bi bojle prošo kad bise smjestio u tetovu u neki motel,pa valjda ima prevoza skvaki dan ?
|
|
|
|
04-12-2009, 21:22
|
|
|
Ski legenda
|
Originally Posted by warrior
|
Aha,hvala.
Cjene su solidne.Čini mi se da bi bojle prošo kad bise smjestio u tetovu u neki motel,pa valjda ima prevoza skvaki dan ?
|
Sumnjam da ces proci jeftinije
Prevoz nema, bar ne organizovan
Mislim da u privatnom smestaju ide oko 10eura za kravet, ali ne drzi me za rec,
i plus mislim da oni iznajmljuju celu kucu (vilu)
Najjeftinije ti je u planinarske domove stim da nemoj traziti kvalitet
U pl.dom Smreka (PSD Transverzalec) moze se dogovoriti i za hranu,
a naravno moze i samoposluzenje kao u svakom pl.domu
|
|
|
|
15-01-2012, 11:57
|
|
|
^ ^ ^
|
Da li neko ima svežije informacije i kontakte za smeštaj na Popovoj šapci, tipa planinski domovi i privatni smeštaj ? Hvala.
|
|
15-01-2012, 13:38
|
|
|
Junior Member
|
Da li neko zna koje su cene za Eskimo-freeride?
|
|
|
|
15-01-2012, 14:44
|
|
|
^ ^ ^
|
I usput, nisam primetio da se u ovoj temi spominju cene, pa me zanima, u kom rasponu su cene smeštaja, pića, hrane na Popovoj šapci, kao i neke preporuke.
Npr šta od lokalne hrane treba probati, gde je bolje parkirati kola, gde ne treba ići, preporuka za izlazak ?
Svi uglavnom pišu o stazama, šta bi moglo da se uradi da bi bilo bolje i sl, ali nama koji nikada nismo bili tražene informacije mogu dosta da znače kako bi imali bolji doživljaj ski centra.
|
|
15-01-2012, 17:05
|
|
|
|
@stoli: imaju web sajt na adresi http://www.eskimo-freeride.com/ ako im pošalješ email odgovoriće ti sa svim informacijama (tako su radili do sada). Ne bi da pišem cene pošto znam cene od pre 2 sezone i te cene su bile sa smeštajem (paket aranžman)...
|
|
|
|
15-01-2012, 17:56
|
|
|
Ski legenda
|
Originally Posted by stanislaw
|
I usput, nisam primetio da se u ovoj temi spominju cene, pa me zanima, u kom rasponu su cene smeštaja, pića, hrane na Popovoj šapci, kao i neke preporuke.
Npr šta od lokalne hrane treba probati, gde je bolje parkirati kola, gde ne treba ići, preporuka za izlazak ?
Svi uglavnom pišu o stazama, šta bi moglo da se uradi da bi bilo bolje i sl, ali nama koji nikada nismo bili tražene informacije mogu dosta da znače kako bi imali bolji doživljaj ski centra.
|
Nove informacije????
Pa nema nista novo. Dve godine na Sapci su ko dva dana negde drugdje.
Gore sam postavio sajt od planinarskog doma Smreka i u kontaktu pisi poruku Zoranu, odgovorice ti, bilo mob bilo e-mail.
http://www.saraski.com.mk/index.php/...08-27-15-38-24ovo je nova adresa od konaka a tamo je onaj Ilija sto stalno salje nesto ko info iz P.Sapke. Kako i da je imas kontakt pa javi se i dogovaraj.
Za cene nemoj da se sekiras, a sta treba probati i to nemoj da se sekiras, sve sto nadzes sve je dobro i pristupacno.
I za parking nemoj da se sekiras.
Eeee, za izlazak preporuka Skopje, ostalo , tankoooo
|
|
|
|
16-01-2012, 10:42
|
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|