Upoznaj domovinu da bi je vise voleo. I ja sam se vracao tim putem s'tim sto sam zveknuo u neku rupu bas ispred Srljiga i izasao "samo" klobuk sa strane na gumi. Pukla mreza unutra. Osetio sam odmah da nesto nije u redu ali ajde kotrlja se. Da je ispustila ili nesto drugo drugacije bi pokazalo. Dosao do Nisa i tek sam danas primetio. Sva sreca pa imam 2 zimske i odmah otisao da iz zamenim. A i ta je bila za menjanje ali sam mislio da ih se otarasim kada stavim letnje.
Inace selo J. Izvor u koje se ulazi kad predjes na asvaltni deo puta iz pravca Kalne je kao da je vreme stalo u proslom veku ne ovom. Mislim da sam video samo na jednoj kuci dim iz odzaka. I usput retko gde moze da se vidi svetlo u nekoj kuci.
Nadajmo se da ce do sledece skijaske sezone makar dobar deo puta da srede ako ne i ceo.

. I ja sam se vracao tim putem s'tim sto sam zveknuo u neku rupu bas ispred Srljiga i izasao "samo" klobuk sa strane na gumi. Pukla mreza unutra. Osetio sam odmah da nesto nije u redu ali ajde kotrlja se. Da je ispustila ili nesto drugo drugacije bi pokazalo. Dosao do Nisa i tek sam danas primetio. Sva sreca pa imam 2 zimske i odmah otisao da iz zamenim. A i ta je bila za menjanje ali sam mislio da ih se otarasim kada stavim letnje.
Odgovor sa citatom
. Na jednoj kuci lepo pise godina izgradnje... 1938. E, sada kada si pomenuo ,,kao da je vreme stalo", u sred tog sela mimoilazim se sa Mercedes dzipom, ogroman, silver-metalik, cak sam zapamtio i tablice NS 00-00... otprilike je medju tim trosnim kucama izgledao kao leteci tanjir
.
. Eno objasnjenja na predhodnoj strani
.