Bili smo u Vili Babin zub za vikend, bilo je vise nego dobro, a daleko vise od nasih najboljih ocekivanja! Ljubazni domacini, klopa vrhunska - cista desetka! Veeeeliki pozdrav za domacine! Vidimo se ponovo mozda vec na leto, a sledece sezone 100%![]()
Bili smo u Vili Babin zub za vikend, bilo je vise nego dobro, a daleko vise od nasih najboljih ocekivanja! Ljubazni domacini, klopa vrhunska - cista desetka! Veeeeliki pozdrav za domacine! Vidimo se ponovo mozda vec na leto, a sledece sezone 100%![]()
сви ме знају ко неког кога је боље облачити него хранити...
кад ја после оног ручка нисам мого да устанем и то нисам мого да поједем све, а хтео сам
баба Надица кува ко моја нана
пуно поздрава из Пирота!![]()
Cao,interesuju me cene,kako se krecu sada![]()
Imaš cene na njihovom sajtu: http://www.vila-babinzub.rs/
a možeš da pozoveš Slavišu na 0641249909 i pitaš ga.
E, Slavisa jos jednom svaka Vam cast! Ponovo smo bili proslog vikenda i naravno ni za milimetar usluga ne odstupa od vrhunske. Jos kad su gosti vile doneli gitaru i zapevali stare Yu hitove, pa jos ono crno vino sto Slavisa toci uz baka Nadicine vanilice posle knjazevackog sira, belmuzha i zeljanice, nema bolje! Svaka Vam cast stvarno, vidimo se opet nadam se bar jos jednom ove sezone, a voleo bih i na leto...obecao sam proslog leta, ali nisam uspeo, mozda ce ovo biti bolje!![]()
мачак, књажевачки сир код баба Надице? да ниси побркао нешто?
Nisam strucnjak za sireve, ali mislim da se nisam presao, to je sitni mleveni sir. U Knjazevcu ga je proizvodio i DZERSI, ako se ne varam, a u narodu je poznat i kao "svapski sir", dok se u okolini Nisa i Svrljiga zove "svrljiski sir". Mislim da je rec o istom proizvodu. Ja ga znam kao "knjazevacki sir"![]()
че види баба Надица како лупаш, има те стреља...то му дође домаћи сир или њен или од комшије из близине, нема везе с Књажевац :РрРРр
e bre covece, postoji i slatko od sumskih jagoda, pa nisu sve jagode iz iste sume, kao i "svapski sir", nije sav napravljen u GermanY..![]()
сир или качкаваљ добија име по месту производње... не може књажевачки ако је произведен у Б. БериловацМарсовац :РРрРР
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)