dajte ljudi uradite nešto. Neće valjda Štajerci da izgube glavno skijalište, ne dajte to što je vaše
dajte ljudi uradite nešto. Neće valjda Štajerci da izgube glavno skijalište, ne dajte to što je vaše
E sad.....dali to zavisi od nas....neka tajkuni vrate 46.000.000 (sveukupno sa KG i Kopama 70.000.000) € para...inače nema druge...Avstrija je blizu-kupit čemo tamo sezonske karte i šljakati u Esterajhu što se skijanja tiće (pa i mnogi naši rade gore dnevno-takozvani dnevni migranti) .....a ovo naše? Ma dat čemo to mi nekome za sitne pare...bez brige.....ma marš u ....znate več gdje...
Izgleda da će Pohorje raditi ove sezone: http://www.skijanje.hr/vijesti/clana...-radu?id=25563
Gazprom preuzima 80% vlasništva http://www.skijanje.rs/vesti/pohorje...-i-skijalista/
čista dezinformacija...Rusi su preuzeli samo Terme Maribor, koje nemaju nikakve veza sa skijalištem,. Skijalište je u vlasništvu "loše banke" koja TEK TRAŽI BUDUČEG VLASNIKA. Trenutno je loša banka (za ovu sezonu) dala u upravljanje skijalitše gradskom prometu MARPROM (mariborski promet), koji je u vlasniištvu občine. Ne mogu verovat , da u dobi interneta pišu takve dezinformacije....ako niste znali pitali bi idao bi vam odgovarajuče linkove.....jao, jao....Jedino je istina da su Terme Maribor preuzele u upravljanje (a ne u vlasnitšvo) hotelske kapacitete ŠC Pohorje (hotel Arena, Hotel Bellevue i Videc, te apartmajsko naselje) i to opet od loše Banke.
Skijanje.rs je preuzelo ovu vest sa Dnevnik.si sajta a ja preneo ovde
Ovako...ako se zna, da se piše o Mariborskom Pohorju, onda je treba znati, da je (ako se več preuzima) lokalni časopis Večer najupučeniji, a ne ljubljanski Dnevnik......to bi bilo isto kao da ja o događanjima u BG preuzimam vesti iz lokalnog časopisa iz Gudurice (ništa loše, ali dano kao primer).....pa neču ja sad tu učiti novinare kako da rade svoj posao.....ovako nastaju dezinformacije umesto informacija.....al da nam u budučnosti ne ginu Rusi (ako ne i Kinezi) to je skoro neminovno...pa mi smo u k....u...
ne volim ovakve vesti (moj deda je iz Ormoža Šoštarič....). Javi ako bude snega i smučanja da možemo doći.
Šta na kraju bi sa Pohorjem, kakva je sada situacija sa skijalištem ?
Neki prijatelji iz HR me zovu za katolički božić da skijamo u Pohorju. Šta mogu da očekujem za božić, da li bude gužva kakvo bude skijanje ?
ma kod nas se ne zna ko pije, a ko plača....trenutno ti ne mogu ništa reči....gužve obično za božič nema....
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)