Uslovi za skijanje -dobri, sprema se jso nekog snega preko vikenda i - temperature sledece nedelje pa ko moze neka se pakuje...moja procena i namera sledeca nedelje sreda-cetvrtak-petak..
Ski info: https://www.oc-jahorina.com/ski-info/
Uslovi za skijanje -dobri, sprema se jso nekog snega preko vikenda i - temperature sledece nedelje pa ko moze neka se pakuje...moja procena i namera sledeca nedelje sreda-cetvrtak-petak..
Ski info: https://www.oc-jahorina.com/ski-info/
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Zatekao sam se u Sarajevu u ponedeljak pa sam iskoristio priliku da odem na noćno skjanje. Pošto Ravna planina nije više opreativna otišao sam na Jahorinu. Staza Poljice bila je u solidnom, pa i odličnom stanju, zategnuta je i tvrda, gužve naravno nije bilo, magla je nalegla ali to nije bio problem kakav bi bio na dnevnom skijanju. Za ski centar je to svakako dobitak u promotivnom aspektu ali moram prokomentarisati cijenu - nerealno je visoka. 45 KM (23 EUR) za 3 sata skijanja na jednoj stazi je zaista previše, uz to traže i da se plati parking od 15 KM (nisam ga platio). Došao, probao i više neću ponavljati.
Slažem se da je noćno skijanje na Jahorini preskupo...
@Bobo: Zakasnio si samo 1 dan, vikend pred tvoj dolazak bio je trodnevni popust 20% na ski pasove, a žene su imale besplatno skijanje 8.3. Platio trodnevnu kartu za sebe sasvim prihvatljivih 96 KM a za ženu i kćerku po još prihvatljivijih 68 KM...
@hogar, koliko shvatih @bobo cak i to "prihvata" ali naplatiti parking i to 15KM za nocno skijanje???? U najmanju ruku bezobrazno..
15 KM je dnevna parking karta, na Poljicama sat naplaćuju 2 KM... Ako si malo spretan kao Bobo, može se naći radnim danima besplatno mjesto ispred hotela i pansiona
Od sutra cena parkinga celodnevnog na Poljicama je 5KM (cca 2,5€).. mozda kasno ali pozdravljam zbog skijasa iz okoline Jahorine.
Izvor: fb stranica vip-jahorina
Ostaje samo sestosed Poljice u radu..
"Dragi ljubitelji Jahorine, u nedjelju, nakon 110 dana skijanja zbog mjera predostrožnosti i sa ciljem prevencije od pandemije Covid-19 zvanično zatvaramo ski centar. Ski centar Jahorina je u prethodnom periodu radio minimalnim kapacitetom i pridžavali smo se svih neophodnih bezbjednosnih mjera. Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu, ta svi zajedno treba da nastavimo da poštujemo i pridržavamo se propisa koji su predviđeni za vanredne situacije. Čuvaj zdravlje, #ostanikodkuće kako bismo što prije zajedno dočekali #ljetonaplanini ⛷"
OC Jahorina
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)